Recenzija: Bourjois 1 seconde ultra black maskara

17:41

Bourjois 1 seconde ultra black maskara, obećava instant volumen, šesnaestočasovnu postojanost i lako uklanjanje. Ovo je moje prvo iskustvo sa Bourjois maskarama i moram reći da sam prezadovoljna.

Kod ove maskare četkica je dosta veća u odnosu na druge koje sam do sada koristila. Na prvi pogled deluje nezgrapno i kao da će biti nezgodna za korišćenje. Međutim, mene je oduševila odmah nakon prvog nanošenja.

Od svih koje sam do sada probala jedina je četkica koja pokupi dovoljno proizvoda.Ranije mi je uvek bio problem sa maskarama, jer bi bilo previse proizvoda sa kojim je onda teško raditi. Iako velika četkica, sa kratkim plastičnim dlačicama, trepavice lepo razdvoji, ne slepi ih i neverovatno ih izduži i podigne.


Ono što jako volim kod ove maskare, osim samog efekta koji je jako uredan, bez grudvica i slepljivanja trepavica i uz maksimalno izvijanje, je to što ona traje ceo dan,  ne mrvi se i ne razmazuje. Maskara je intenzivno crna, a opet ne uklanja se teško.

Sa jedini slojem daje super izvijene i definisane trepavice, dok sa dva sloja dobijate i volumen i upečatljivije trepavice, ali i dalje bez grudvica. Volim preko dana da nosim jedan sloj, dok za večernju varijantu nanesem dva sloja. 
Savršen izgled nećete dobiti iz jednog poteza, ali bez obzira na to jako brzo se postiže željeni efekat.

Maskara ima standardnih 12 ml, a cena je oko 1300 dinara i može se naći u Jasmin parfimerijama.

Koja je vaša omiljena maskara?

You Might Also Like

9 comments

  1. Ja ne razumem, neka me neko prosvetli, koja je poenta ove recenzije kada nema slike trepavica sa i bez maskare? Ne mogu da shvatim sliku samo četkice, to sam mogla i u Jasminu da vidim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iz tehničkih razloga nisam bila u mogućnosti da napravim dovoljno kvalitetnu fotografiju koja bi prikazala realan efekat ove maskare. A ne želim da kačim fotografije sa kojima nisam zadovoljna.

      Meni lično to ne igra veliku ulogu, jer svi imamo različite trepavice i bitnije mi je da čujem nečija iskustva nego da vidim fotografiju.

      Delete
  2. Ova mi je sledeća na spisku ;) meni ne smeta što nema slike jer svakako sam čula sve pohvale za nju:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je stvarno super, nadam se da će ti tebi odgovarati. :)

      Delete
  3. Maskare Bourjois su odlicne, pogotovo za osetljive oci. Moja preporuka.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Kakve su njihove vodootporne maskare??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam :/ ne koristim vodootporne maskare :)

      Delete

smile :)

smile :)

Search

Instagram